Meny [X]
Meny

Reklamasjon / feil på vare


Ved feil på en vare eller reklamasjon anbefaler vi deg først å ta kontakt med Billigdel.no. på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  I mange tilfeller kan feil på en vare løses uten at varen må sendes tilbake. Dersom varen fortsatt må returneres til Billigdel.no for utbedring/bytte er det viktig at varen pakkes forsvarlig og returskjema må fylles ut og sendes oss. Deretter må varen sendes Billigdel.no som postpakke.. Varen må IKKE sendes i oppkrav, da den ikke vil bli hentet ut av oss!

Før feil meldes til Billigdel.no, bør kunden undersøke om feilen skyldes forhold på kundens side. Kunden mister sin rett til å gjøre en mangel gjeldende dersom han ikke gir Billigdel.no melding innen rimelig tid etter at han oppdaget eller burde oppdaget mangelen. Lovverket henviser til at du gjør ting "innen rimelig tid" og vi tillater oss å tolke dette i denne sammenheng innen 14 virkedager fra du har fått hentemeldingen eller utlevering av produktet. Varer som skal returneres til Billigdel.no, skal være pakket i originalemballasjen og denne må være uten skader.

Returskjema kan sendes oss med post, på epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller legges ved pakken som eventuelt returneres.

 

***

 

 Returskjema 1

 

Returskjema kan du be om her:

konv-epost-gr

Du vil da motta dette på epost.

 

Til nettbutikk gr


Webdesign ©2016-19 Web Norge. Innhold © Heggen Bil AS. Billigdeler - Brukt - HBK til bil.