Meny [X]

 

Vi har som målsetning å være blant landets rimeligste på nye kvalitetsdeler til de fleste biler i en del varegrupper. Siden det er veldig mange aktører i markedet trenger vi hjelp/informasjon fra kunder for å få bedre oversikt over prisnivået.

Har du sett en annonse eller fått et bedre tilbud på tilsvarende del(er) i denne varegruppen hos en annen forhandler i Norge, send en link med priser/tilbud  til oss. Finner vi at dette er en del av samme kvalitet som du er tilbudt fra oss vil vi i så langt det er mulig prøve å justere prisen og raskt gi deg et bedre tilbud enn andre aktører i markedet tilbyr.

Prisinformasjonen vi får fra kundene er noe vi også bruker for å få produsenter og leverandører til å senke prisene, så dere som kunder kan nyte godt av andre billige deler senere også.

Det meste av våre deler har A1/OEM kvalitet og tilfredsstiller EUs "Matching Quality" direktiv, dvs delene har tilsvarende eller bedre kvalitet enn en originaldel. Delene kan dermed også brukes av verksted og forsikringsbransjen som fullverdig erstatningsdel for originale deler!

 

 

 
 
 
 

Facebook

48x48 facebookFølg oss på Facebook

 

Informasjon

Ved å klikke på de forskjellige kategoriene i menylinjen på toppen kan du bla deg gjennom alle artikklene i hver kategori, eller gå direkte til ønsket artikkel i menyen som kommer opp.

Telefontid

OBS!   OBS!   OBS!

Da vi ofte er ute å henter/leverer biler og deler, må deler bestilles, og utlevering av varen(e) avtales på forhånd.

Telefontid : Man-Tir-Tor-Fre 10.00-15.30  -  onsdag stengt!

SMS besvares IKKE !

OBS!   OBS!   OBS!

Vareutlevering

OBS!   OBS!   OBS!

Utlevering av varer KUN etter avtale.

Man-Tir-Fre 10.00-15.30
Torsdag 10.00-18.00

(Utlevering 15.30-18.00 på torsdager må avtales før 15.00!)

OBS!   OBS!   OBS!

Firmainformasjon

Heggen Bil & Karosseri
Etablert i  2002

Tlf: 413 09 900
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Besøksadresse:
Gamle Møllevegen 8,
2730 Lunner

Postadresse:
Gamle Møllevegen 8,
2730 Lunner

Org.nr: 885.208.142 MVA
Bank: 2020.31.39455Webdesign ©2016 Web Norge. Innhold © Heggen Bil.