Meny [X]
Meny

Billigdel logo

 

Frakt / levering

Vi har stort fokus på hurtig ekspedering og levering. Deler som er på lager og blir bestillt før kl 15.00 skal normalt sendes samme dag! Deler som må innhentes eksternt skal normalt sendes i løpet av 0-2 virkedager.

Fast lavpris på frakt, kr 79,- uansett varemengde med postnord "til utleveringssted"!.  Posten/Bring "til utleveringssted" og "Postnord helt hjem" kr 145,-  Sporing på sms eller epost. Sporing på epost eller sms! Informasjon gr

postenklarnagr

 

Utvalg og kvalitet

Billigdel.no vil ikke ligge inne med fullt vareutvalg fra våre leverandører, men vil ut fra egne vurderinger/erfaringer ligge med de delene som vi mener gir kunden varer med best kvalitet i forhold til pris. Dette medfører at vi ikke alltid er billigst, men at vi leverer en del av god kvalitet.

Det meste av våre nye karosserideler, lykter etc har klassifiseringen OEM / A1 / WP som tilsvarer originalkvalitet eller bedre og kan brukes av verksted og forsikringsbransjen som fullverdig erstatningsdel for originale deler! Disse kan ikke sammlignes med deler fra f.eks LORO, BLIC eller ALKAR etc, med betydelig dårligere kvalitet/passform etc.

Vi fører kun kvalitets slitedeler også, så som kunde hos kan du alltid være trygg på at delene du kjøper innehar de garantier som bransjens regulativer krever fra 2 til 5 år. Garantitiden vil være avhengig av type produkt og produsent.

Til nettbutikk gr

 Informasjon:

Produkter gr

Frakt levering gr

Betaling gr

omossgr

transp.skade gr

Feil p vare gr

Reklamasjon gr

Angrerett gr

NB!  Oppgitte priser gjelder kun ved kjøp i nettbutikken! 

 postenklarnagr

 Personvern

Webdesign ©2016-23 Web Norge. Innhold © Heggen Bil AS. Billigdeler - Brukt - HBK til bil.