Meny [X]

 

..

KJØP MED ETTERSKUDDSVIS FAKTURERING:

Deler som sendes / leveres ut mot etterskuddsvis fakturering (+ kr 40,-) er Heggen Bil & Karosseri sin eiendom helt til de er betalt i sin helhet. Varer som sendes i retur som oppkravspakker eller uten avtale, hentes ikke ut av oss og vårt  krav om betaling vil ikke bortfalle!

KREDITTSJEKK FØR SENDING:
NB! Selv om du får en bekreftelse på at bestillingen er registrert vil en kredittsjekk bli foretatt på deg/dere før sending, og ved anmerkninger der som ikke samsvarer med vår kredittpolitikk vil ordren bare bli slettet uten noen form for tilbakemelding til deg/dere som kjøper om at varene ikke vil bli sendt!

Har du/dere evt betalingsanmerkninger eller av andre grunner ønsker å forskuddsbetale MÅ det bes om å få betale på forskudd! kr 40,- for etterskuddsvis fakturering vil da ikke legges til på faktura.

 NB! ENKELTE DELER SENDES KUN MOT FORSKUDDSBETALING!

KJØP VED FORSKUDDSBETALING:
Deler som sendes mot forskuddsbetaling som ikke blir hentet ut av kunde hos transportør, eller sendes i retur som oppkravspakker eller uten avtale, hentes ikke ut av oss og vil derfor ikke bli kreditert!


 

REKLAMASJON:
- Evt feil eller mangler ved delene må meldes selger skriftlig innen 14 dager, og varer kan kun returneres etter avtale.  ALLE nye deler skal returneres i originalembalasje for å få godkjent retur.

- All bytterett bortfaller hvis delen er åpnet eller forsøkt reparert på annen måte uten avtale med oss.

- Elektriske / Elektroniske deler som ikke kan funksjonstestes har ingen bytterett.

- Ved avtalt retur av brukte deler der vi ikke kan lastes, vil kunden bli belastet ALLE fraktutgifter og et returgebyr på 20%.

- Ved avtalt retur av nye varer der vi ikke kan lastes, vil kunden bli belastet ALLE fraktutgifter og et returgebyr på 20%.  ALLE nye deler skal returneres i originalembalasje for å få godkjent retur.

- Motorer og Girkasser har normalt 3mnd garanti så sant ikke annet er avtalt med oss. Ta evt kontakt for nærmere info i hvert enkelt tilfelle, eller se dette på faktura / kvittering.

- Ved all reklamasjon må kjøper selv bekoste montering/demontering og eventuelle følgefeil av dette.

- Selger avgjør om det skal leveres en tilsvarende del, eller om kjøpet skal oppheves.

TRANSPORTSKADER:
- Reklamasjon for skade på varer under transport skal kjøper rette til Transportør, undersøk innholdet i pakken umiddelbart hvis embalasjen synes skadet ved utlevering.


 

 


48x48 facebookFølg oss på Facebook

 

Ved å klikke på de forskjellige kategoriene i menylinjen på toppen kan du bla deg gjennom alle artikklene i hver kategori, eller gå direkte til ønsket artikkel i menyen som kommer opp.

Tlf 41309900

eller send en forespørsel med reg.nr her:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Epost besvares fortløpende 24/7 når vi har mulighet (også helg)!

 

OBS!   OBS!   OBS!

 Da vi til tider er lite tilgjengelige på telefon anbefales det å sende en forespørsel med reg.nr på epost her:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

disse besvares fortløpende når mulig.

OBS!   OBS!   OBS!

Utlevering av varer KUN etter avtale.

Man-Tir-Ons-Tor-Fre 08.00-20.00

 

✅ Enkel handel - Send forespørsel med reg.nr > få tilbud > bekreft bestilling > godkjenn Vipps > ferdig.

✅ Du mottar en sms når delen er klar og kan hentes på hentested Lunner (Gamle Møllevegen 8, 2730 Lunner) eller Brandbu/Jaren (Amundrudvegen 29, 2770 Jaren, tidligere Metallpro) Tilgang 08.00-20.00.

 

Heggen Bil & Karosseri
Etablert i  2002

Tlf: 413 09 900


Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Besøksadresse:
Gamle Møllevegen 8,
2730 Lunner

Postadresse:
Gamle Møllevegen 8,
2730 Lunner

Org.nr: 885.208.142 MVA
Bank: 2020.31.39455
Personvern

Webdesign ©2016-23 Web Norge. Innhold © Heggen Bil. Billigdeler - Brukt - HBK til bil.