Meny [X]
Meny

Billig glødeplugg Audi A6 - Topp kvalitet

glødeplugger til Audi A6 kan sendes. Rask levering.

 Glødeplugger Audi A6

glødeplugg Audi A6

 

For at du som kunde skal føle deg trygg på vår levering, får du faktura i posten og betaler etter at du har mottatt og kontrollert glødeplugg(ene). Dvs. du slipper forskuddsbetaling, oppkravsgebyr eller depositum. Dette krever godkjent kredittsjekk (kr 40,-). Hvis kreditsjekk ikke er ønsket er også forskuddsbetaling mulig på forespørsel.

Det meste av våre nye glødeplugger, karosserideler, lykter etc har klassifiseringen OEM / A1. Dette innebærer at glødeplugg er sertifisert ved et uavhengig testsenter. Sertifiseringen garanterer at delen tilfredsstiller EUs "Matching Quality" direktiv, og således har identisk eller bedre passform og kvalitet enn en original glødeplugg, og dermed også kan brukes av verksted og forsikringsbransjen som fullverdig erstatningsdel for originale glødeplugger!
 

Vi fører kun kvalitets glødeplugger / slitedeler også, så som kunde hos oss kan du alltid være trygg på at glødeplugg du kjøper innehar de garantier som bransjens regulativer krever. Garantitiden vil være avhengig av type produkt og produsent.

Glødeplugg

glødeplugger kan hentes etter avtale. - se vareutlevering !

Det meste av våre glødeplugger sendes / utleveres innen 0-2 virkedager etter registrert bestilling.

 

Forespørsel med registreringsnr sender du her:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller tlf 41309900  - se telefontid !

 

glødeplugg Audi A6

 


Webdesign ©2016-19 Web Norge. Innhold © Heggen Bil. Billigdeler - Brukt - HBK til bil.